Temă pentru acasă.

Ți-aș spune să dormi fiindcă ai obosit așa tare încercând, încercând să fii sau încercând să faci, de parcă asta ar ajuta la ceva. Nu am un obiectiv când spun că încerci. Tu nu ești ca mine. Pe tine te doare altfel, normal că nu te înțeleg. Dar știu că ești trist și ori spui la toată lumea, ori ești genul care nu vrea să recunoască nici în ruptul capului, știu că ai încercat să fii si că ai încercat să faci, în privința unui prieten, unui iubit sau unei iubite, ori în privința ta. Și acum te învinovătești. Crede-mă că ăla nu-ți e prieten, aia nu e iubita ta și clar nu ești tu acela.

Poți să te dai mare spunându-mi că nu o să mai încerci vreodată și n-o să te cred. Sau poți să te dai și mai mare spunându-ți că ai terminat și n-o să te crezi. Mâine e o nouă zi, îți voi zice, era previzibil și deloc încurajator. Poate o să încerci mai puțin sau poate o să te minți mai mult, sau invers.

Sfatul meu e să încerci mai puțin, sau de ce nu, las-o baltă de tot. Vezi ce se întamplă. Știi foarte bine ce vreau să zic. Încetează să gasești scuze ca să te rănesti. Încetează să nu fii tu.

Reclame

Un gând despre “Temă pentru acasă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s